Kraliçe 2 Elizabeth’in ölümüyle Dünyanın gözü İngiliz Kraliyet Ailesine çevrildi. 74 Yaşında tahta geçen Prens Charles 3. Charles olarak tarihe geçti. 1 ve 2 Elizabeth’ler İngiliz tarihine çok büyük damga vurmuşlardır.

16. Yüzyılda 1558 yılında İngiltere tahtına çıkan 1. Elizabeth, 1558’den 1603 yılına kadar 45 yıl Kraliçe oldu. Babası 8 Henry annesi Anne Boleyn’dir. Babası annesini kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle idam ettirmiştir.

1- Elizabeth Büyük İngiltere’nin temelini atmış ve Dünya’da sömürgeciliği başlatmıştır. 16. Yüzyıl sonlarında da İstanbul’a elçiler yollayarak Osmanlı ile Ticaret Antlaşmaları imzalamıştır. Böylelikle sömürgeciliğe başlayan İngiltere, 1740 Yılında Hindistan’ı ele geçirmiş, Uzak Doğu’da bir çok yeri kontrol altına alırken, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Amerika’yı da sömürgeleştirmişti.

2- Elizabeth’e gelince; 2. Dünya Savaşı bittikten sonra kontrolündeki sömürgelerin bağımsızlık isteklerine karşı duramayan İngiltere büyük bir ekonomik krizin içindeydi. Dünya Jandarmalığı görevini ABD’ye bırakırken, 1947’de Hindistan bağımsızlığına kavuştu, Pakistan ve Bangaldeş’de kuruldu.

Eski sömürgelerinin elinden çıkmaya başlaması üzerine İngiliz devleti kraliyet ailesini kullanarak, İNGİLİZ DOMİNYONLARI adlı bir kurum kurdu. Ekonomik yönden İngiltere’nin menfaatlerini korumaya çalıştılar. Bu noktada en popüler isim genç prenses Elizabeth oldu. Bu ülkeleri ziyaret ederek İngiltere’nin menfaatleri için çalışırken, kraliyet ailesinin de varlığını ve reklamını yaptı.

Kraliyet ailesi 2. Dünya Savaşı sonrasında Dünya’da soğuk savaşın başlaması üzerine sosyalizmin yayılmasından sonra İngiliz halkının kendilerini istemeyeceğinin korkusuna kapıldı. Bu korkuyu ancak 2. Elizabeth ile geçiştirdiler. İngilizlerden gelecek tepkiler sonucunda yapılacak bir referandum ile kraliyet kaldırılabilirdi. Bir yerde Ana Kraliçe kraliyetin varlığını sürdürmüş oldu.

Prens Charles o yüzden "annem çok önemli çalışmalar yaptı" diyor.

ESKİ MISIR İLE KRALİYET AİLESİ BAĞLANTISI NEDİR

Mısırdaki firavunların soyu halen devam etmektedir. İngiltere’de kraliyet ailesi firavun torunudur.

Mısır'daki gizemler neden gizlendi ve yok edildi. Piramitlerin yapımı neden günümüzde dahi çözülemedi. Ya da dünyadaki iyi kötü tüm ruhani yapılar neden ley hatları üzerinde. Ayasofya dahi ley enerji hatlarının üzerindedir. Ley hatları dünyayı çevreleyen bir enerjidir. Dünyada girdap noktaları oluşturur. Bu noktalar ruhani pozitif negatif enerjiyi milyonlarca kat arttırabilir. Hatta metafizik aleme geçiş çıkış olaylarını bile gerçekleştirebilir. Bu dünyayı çevreleyen enerji hatları ley hatları’dır.

Eski Mısır ve İngiltere Kraliyeti

Piramitlerin sırlarının ortaya çıkması aynı zamanda "kabalist" sistemin de deşifre olmasına neden olacağı için tüm bilgiler gizleniyor. Kraliçenin tahtının altında Yakup’un taşının ne işi var? Kraliçe ile İbranilerin alakası nedir? Bu taş nedir ve Kraliçe her zaman bir Piramit’in üzerinde taçlandırılır. Piramit ile İngilizler arasında ne bağ var? Ayrıca kraliyet tacında 12 İbrani kavmini temsil eden 12 taş vardır. Hz. Musa, Yahudileri Mısır’dan çıkartırken 12 kabile biliniyordu. 13. kabile ise kaybolmuştu.

Kraliçenin Asa ve Kırbacı Firavunlardan

Kraliçenin kırbacı ve elindeki asa dahi eski Mısır'a dayanır. Bu kırbaç ve asa "Amen" ve diğer firavunlar tarafından taşınıyordu o dönemde. Günümüzde ise bugün İngiliz kraliyet ailesi tarafından taşınıyor.

Kraliyet Arması ve Amenin Asası

İngiliz kraliyet ailesi kendi soylarının Mısır’daki firavunlardan geldiğini kabul ederken, onların bir çok sembol eşyalarını neden kullanıyor? Firavunlar tanrıya inanmayan şeytana tapanlardan olduklarına göre, neden seviliyorlar. Kral ve kraliçe aynı zamanda İngiliz Anglikan Kilisesi'nin de başıdırlar.

Hakimlerin giydiği başlıklar eski Mısır'dan geliyor.

Eski Mısır'da olanlar günümüzde de bu şekilde icra ediliyor. İngiliz kraliyet ailesi için bundan farklı bir şey söylenemez. Yıllarca firavun soyunu devam ettirdiler. Binlerce yıl önce olan şeytanlıkları günümüzde de sürdürmeye devam ediyorlar. Ekonomik hiç bir kaygıları yok. Tüm gücü ve parayı ellerinde tutuyorlar.

Prens Charles tahta veliahtlar lazım olduğu için şimdiki eşi Camilla ile evlenemedi. Çünkü Camilla "dul" bir kadındı. O yüzden Prenses Diana tercih edildi. 1 Temmuz 1961 doğumlu Diana Spencer, 1981 yılında İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in oğlu Prens Charles ile evlendi. Çiftin evliliklerinden Prens William ve Prens Harry dünyaya geldi ve 1996 yılında boşandılar. Prenses Diana, 31 Ağustos 1997'de Paris'te trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Dodi El Fayed ile ilişkisi olan ve bir söylentiye göre hamile olan Diana, eğer doğum yapmış olsaydı, İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Veliaht olan oğlu William’ın bir Mısırlı Müslüman üvey kardeşi olacaktı. Kız veya erkek olsa bile bu durum kraliyetin karizmasını çizer miydi, elbette çizerdi. Kısmet değilmiş. Bu konuyu merak edenler Baba Fayed’in açıklamalarını İnternetten bulup okuyabilirler.

Dünyadan bir Kraliçe daha göçtü ama tarihe epeyce iz bırakarak diyebilirim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.