Kırgızistan Türkiye'den Bayraktar TB2, Akıncı TİHA ve Aksungur SİHA alımlarını sürdürüyor

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Türk hava savunma sistemi Bayraktar TB2, Akıncı TİHA ve Aksungur SİHA tedarik ettiklerini doğruladı.

Türk hava savunma şirketi BAYKAR Teknoloji başarılı üretimleriyle adından söz ettiriyor. BAYKAR Teknoloji, birçok ülkeye Bayraktar TB2 İHA (İnsansız hava aracı) SİHA (Silahlı insansız hava aracı) ve TİHA (Taarruzi insansız hava aracı) tedarik ediyor. BAYKAR Teknolojiye ait yeni üretim Akıncı TİHA ve Aksungur SİHA da sık sık faaliyet göstermeye başladı. Türkiye, güçlü hava savunma aracını birçok yere sevk ediyor.

AKINCI TİHA VE AKSUNGUR SİHA KIRGIZİSTAN’DA

Geçen aylarda Kırgızistan’a söz konusu İHA ve SİHA’ların sevkiyatının yapılacağı belirtilmişti. Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Bayraktar TB2 SİHA, Akıncı TİHA ve Aksungur SİHA askeri ekipmanlarını, Türkiye’den tedarik ettiklerini doğruladı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.