Ukrayna Ombudsmanı Lubinets'ten Rus mevkidaşına Türk bayrağı dersi

Ukrayna Ombudsmanı Dmıtro Lubinets, Rusya Ombudsmanı Tatyana Moskalkova'nın düşürdüğü Türk bayrağını yerden kaldırdı.

Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığı öncülüğünde Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından Ankara'daki Sheraton Otel'de 11-12 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen "21. Yüzyılda İnsan Haklarının Geleceği" Uluslararası Ombudsmanlık Konferansı'nda dikkat çeken bir olay yaşandı. Ukrayna Ombudsmanı Dmıtro Lubinets'in, Rusya Ombudsmanı Tatyana Moskalkova'nın düşürdüğü Türk bayrağını yerden kaldırması dikkatlerden kaçmadı.

RUS OMBUDSMAN, TÜRK BAYRAĞINI YERDEN KALDIRMAYA DAHİ TENEZZÜL ETMEDİ!

Konferansın, 12 Ocak 2023 tarihli ikinci oturumunda, Rus Ombudsmanı Tatyana Moskalkova yanındaki masada bulunan Türk bayrağına dokunarak yere düşürdü. Rus Ombudsman, bayrağı yerden kaldırmaya tenezzül etmeyince, o sırada aynı oturumda bulunan Ukrayna Ombudsmanı Dmıtro Lubinets, bir süre Rus ombudsmanın hareketlerini takip etti.

UKRAYNA OMBUDSMANI LUBİNETS, RUS MEVKİDAŞINA DERS VERDİ

Rus Ombudsmanın, Türk bayrağına olan saygısızlığına tahammül edemeyen Ukrayna Ombudsmanı Dmıtro Lubinets, Türk bayrağını yerden kaldırdı ve yerine yerleştirdi. O sırada Lubinets bayrağı yerleştirirken Tatyana Moskalkova, olanları şaşkınlıkla izledi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.