SANA Ajansı Halep Muhabiri: "Terörist Örgütler Halep Neyreb Kampını füzelerle hedef aldı.. 6 Şehit 14 Yaralı"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tırmandırmaları azaltma bölgesi ittifakına açık ihlalde, silahlı terör örgütlerinin Halep Neyreb kampını bir kaç füzeyle hedef alması sonucunda 6 sivil şehit düştü 14 kişi de yaralandı.

Askeri Kaynak: Tırmandırmaları azaltma bölgesi ittifakına açık ihlalde, silahlı terör örgütlerinin Halep Neyreb kampını bir kaç füzeyle hedef alması sonucunda kamptan aralarında iki çocuğun bulunduğu 6 sivilin şehit düşmesine 14 kişinin de yaralanmasına yol açtığını söyledi.

Halep SANA muhabiri, Halep batı ve güney-batı kırsalında yayılan terörist örgütlerinin, şehrin güney-doğusunda düşen Neyreb Kampını 4 roketli füze ile hedef aldıklarını, bunun sonucunda bazı vatandaşların şehit ve yaralı düşmelerine, ev ve mülklerde de maddi zararlara yol açtığını ifade etti.

Muhabir, yaralıların tedavi için el Razi ve Üniversite hastanelerine kaldırıldıklarını, ilk yardım ve ilaç tedavisinin yapıldığına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.