Marmaris İçmeler'de çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçrıyor!

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki İçmeler mevkiinde orman yangını meydana geldi. Hızla büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Otel ve bir villaya sıçrayan yangına ilk müdahale yapılıyor.

Muğla Orman Genel Müdürlüğü yangına müdahalede bulunması için ekip gönderdi. Yangının geçen sene Muğla’da çıkan büyük çaplı orman yangının birinci yıl dönümünde tekrarlanması ise dikkat çekti.

ORMAN YANGINI BİR OTELE SIÇRADI

Söndürme çalışmaları hızla sürerken, alevler bölgeye yakın bir uygulama oteline sıçradı. Öte yandan bölgeye yakın bir villa da alevlerden etkilendi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Habertürk’e bağlanarak, “Ekipler ilk müdahaleyi gerçekleştiriyorlar. Yangının sıçradığı bölgedeki insanlar tahliye edildi” açıklamasını yaptı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.