Meteoroloji'den  İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren İstanbul'un da aralarında bulunduğu 5 kent için ulaşımda aksamalar, sel ve su baskınları yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Bu uyarının ardından İstanbul Valisi de bir paylaşım yaparak "Tedbirli olun" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu gece saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada; bu gece saatlerinden itibaren Marmara’nın doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik) doğusunda kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak yağış beklendiğinden ulaşımda aksamalar, su baskını, sel gibi olumsuzluklar beklentisine karşı uyarıda bulunuldu.

Yağışların saat 21.00 itibariyle başlamasının beklendiği ifade edildi.

meteoroloji-istanbul.jpg

Bir uyarı da Valilik'ten geldi

Halk tv'de yer alan habere göre, Meteoroloji'nin uyarısının ardından bir uyarı da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yerlikaya, "Lütfen tedbirli olalım" diye yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.