Bayramda tatil düşleyenlere kötü haber: Rusya üzerindeki soğuk/serin havanın ülkemize gelmesi bekleniyor!

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye için iç ürperten bir tarih verildi. Kaynaklara göre Türkiye, bayram günlerinde Rusya'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek. Yani bayramda havanın güneşli olmasını bekleyenler için hesap kitap yeniden yapılacak. Bayramda evlerde olmak zorunda kalabiliriz.

Türkiye'de hava durumu artık dalgalı seyrediyor. Bu nedenle vatandaşlar artık hava durumunu daha sıkı olarak takip ediyorlar. Bayram günleri için tatil planı yapan vatandaşları ise üzecek bir haber geldi. 

Meteorolojik kaynaklara göre 21 Nisan Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı'nda havanın güneşli olmasını isteyenler umduğunu bulamayacak. Çünkü Türkiye, Rusya'dan gelecek bir soğuk hava dalgası nedeniyle kış aylarını yeniden hissedecek. 

Hava Forum tarafından Türkiye'nin bayramdaki hava durumuna ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Bayramda, Avrupa'da oluşması beklenen "Omega Blokajı" sebebiyle Rusya üzerindeki soğuk/serin havanın ülkemize gelme ihtimali bulunuyor. Bu durumda Türkiye'de bayram soğuk/serin ve yağışlı geçebilir. Gelişmeleri takip ediyoruz..." 

Türkiye için iç ürperten haber ve peşine ürküten tarih verildi... Her şey alt üst oldu... Hesap kitap yeniden yapılacak - Resim : 1

TV100

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.