Mudanyalı bebekler şanslı doğuyorlar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Mudanya Belediyesi, Uğur Böceği projesi kapsamında ebeveynlerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye atölyesinde üretilen beşik ve bebek setleri, Mudanya’da gözünü açan uğur böceklerine hediye ediliyor.

Anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur böceği projesiyle 2017 yılından bu yana 552 bebeğe “Hoş geldin bebek” sürprizi yapan Mudanya Belediyesi, pandemi sürecinde de sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor. Uğur Böceği projesiyle ailelere ulaşan Mudanya Belediyesi, belediyenin kendi atölyesinde ürettiği beşik ve bebek setini hediye ediyor. Zeytin Dalı ekibi son olarak Meryem ile Birol Gün çiftinin bebekleri Kerem Ali ile Şerife-Hasan Burak Avcı çiftinin bebekleri Ali Mert’i ziyaret ederek, hediyelerini ulaştırdı. Ailelere göz aydınlığı veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanyamızın yeni bebekleri, bizlere uğur getirsin… Sağlık, mutluluk, huzur dolu yarınlarımızın simgesi olsun bebeklerimiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.