MHP eski İl Başkanlarından Necati Uğur ÖZTÜRK; "Ülkenin değerleri üzerinden kendi değerlerini kollayanları artık Millet yemiyor.." dedi.
    BURSA ARENA / Haber Merkezi

    Gazetemiz köşe yazarı ve MHP eski İl Başkanlarından Necati Uğur ÖZTÜRK;

    "Ülkenin şer odaklarına karşı kendi haklarını korumak adına girilen Suriye’de şanlı ordumuz gereğini yapıyor ve yapacaktır da, ancak gerek askeri ve gerek siyasi strateji’de “bir tehlikenin var olmadan önlenmesi” esası vardır. 
Nedense kimse buraya neden gelindiğini sorgulamadan, tehlike olan PYD’nin başkanı denen Salih Müslim adlı teröristi çok değil, birkaç yıl önce Ankara’da en üst seviyede neden konuk edildiğini sorgulamadan,  ülkemin güney şeridini kapsayan 900 km lik sınır boyuna bu PYD unsurlarına destek için, Barzani yönetiminden peşmerge ve hatta PKK teröristlerinin  Türkiye üzerinden geçişine izin verilmesini sorgulamadan, Türkmenlerin Suriye’de PYD, IŞİD ve Şam yönetimi tarafından yok edilmesine neden seyirci kalındığı sorgulanmadan, Ordumuzun muzafferiyetine odaklandırmaya çalışılmaktadır toplum…"

Şeklinde Türk Ordusunun Suriye topraklarına müdahalesi konusundaki görüşlerini açıklarken, yine ayrı bir konu olan Yenikapı Demokrasi Mitingi ve sonuçlarına ilişkin olarak da;
"...Adı demokrasi mitingi olan ve algıları kuran ve ancak düşünen beyinlerde, bu algının demokrasi adı altında “sivil vesayet” oluşturma zemini olduğu anlaşılan meşhur miting’te güya birlik ve demokrasi adına muhalefet genel başkanları da konuştu.
../..Türk Milletinin hiçbir şekilde vesayet altına alınamayacağından dem vuruldu.. Hamaset, zemini hazırlanmış topluluklarda vücut bulur, ancak sürekliliği olmaz. Milyonların önünde demokrasiden bahsedenlerin, genel başkanlık makamlarını koruyabilmek adına kendi partilerinin içerisinde tam tersi diktatörlük yaptıklarını, hamaset ve demokrasi algısı ile gizlemeye çalışıyorlar.." dedi..

     Ülkenin değerleri üzerinden kendi değerlerini kollama gayretleri çok açık belli oluyor ve halk dili ile “millet yemiyor”. şeklinde sözlerini sürdüren Öztürk, köşe yazısında bu çarpıcı açıklamalarına; "..Yenikapı’da Türk Milletinin demokrasiye sahip çıkışı adına hamaset yapan sayın Devlet Bahçeli, bu hukuk karmaşışını fırsat bilerek, MHP iktidarı için değişim isteyen, MHP iktidarını isteyenleri, yani yönetim anlayışına muhalefet edenleri antidemokratik bir davranış ile, disiplin ve ihraç gibi korkular ile sindirip yok etme telaşına düşmüştür.."  şeklinde devam etti.

     MHP Camiasının ağırlıklı isimlerinden Necati Uğur Öztürk'ün bu konulardaki görüş ve analizinin detaylarına, gazetemizdeki köşe yazısından ulaşabileceksiniz.. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet Yıldırım 8 yıl önce

...::: Ne mutlu ki...konu ile ilgili ; üç parti de görüş birliği içerisinde hareket etmektedirler...

Avatar
Seniha Kavasoğlu 8 yıl önce

Sağolun Başkan Bey.

Avatar
Sabire Narlı 8 yıl önce

Güzel bir konuya değimişsiniz kaleminze kuvvet elinize sağlık

Avatar
Sabire Narlı 8 yıl önce

Uğur bey güzel bir konuya değinmişsiniz kaleminize kuvvet elinize yüreğiniz sağlık..