Atletizm Takımı Geyik Koşusundan 3 Dereceyle Döndü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İnegöl Belediyespor Atletizm Takımı, İstanbul Belgrat Ormanında düzenlenen Geyik Koşusuna katıldı. 3 sporcu kendi kategorilerinde 1’incilik ve 3’üncülük dereceleri elde etti.

Her branşta farklı başarı hikayeleri yazan İnegöl Belediye Spor Kulübü, atletizmde de dereceler almaya devam ediyor. İnegöl Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımı, son olarak hafta sonu İstanbul’da düzenlenen Belgrat Ormanları Geyik Koşularına katıldı. 3 sporcu, buradan 3 dereceyle dönmeyi başardı.

Turuncu Lacivertli kulübün temsilcilerinden Hatice Çam, 34-45 yaş kategorisinde 1’inci oldu. Hülya Takım isimli yarışmacı 45-54 yaş kategorisi 3’üncülüğü elde ederken, Mehmet Günay ise 18-34 yaş kategorisinde 3’üncü olarak kürsüye İnegöl Belediyespor flamasını taşımayı başardı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.