Varoluş sonsuza kadar devam eden bir kutlamadır. Eğer bir insan kutlama modunda değilse bu onun varoluşsal kutlamadan kopmuş olduğu anlamına gelir.

Değişim gücünü kaybetmiş olan insan sabah kalktığında neşe içinde uyanmaz, tam tersi acı hisseder. Sabah uyanınca hayatı kutlamaz, tam tersi lanetler. Bir insan değişime karşı olunca hayat bir nimet değil, lanete dönüşmüş demektir.

Değişim, insanı varoluşsal kutlamaya yeniden bağlayan unsurdur. O zaman insan gerçekten yaşamaya başlayabilir.

Günümüz insanı barış içinde değildir, bunun kanıtı mutlu olmamasıdır.

Birey dünya ile savaşıyor, o yüzden de varoluş ile savaşıyor. Bireyin içinde çatışma, savaş olduğunda dışında da savaş ortamı yaratıyor. Barış önce içte yaratılmalı, kendisiyle barışık insan dünya barışına katkı sağlar.

Değişim içsel barışa neden olur ve varoluş ile barışı sağlar. Değişim sayesinde varoluşla barış ortaya çıkınca varoluşsal sırların da kapısı açılır ve varoluşsal aydınlanma gerçekleşir.

Aydınlanmak için değişimin gerçekleşmesi zorunludur. Çünkü aydınlanma bir değişim sıçramasıdır.

İnsanlar yaşadığımız dünya gezegenine saygı duymak yerine onu her şekilde kirletmektedir. Tüm doğal kaynaklar kirletilmiştir. Bunu ancak değişim sayesinde durdurabiliriz. Çünkü değişimci varoluşa saygı gösterir.

Değişim sayesinde birey yaşamın her formuna, doğaya şükran duyar. Varoluşa minnet duymak değişimsel devrimin ortaya çıkmasına neden olur.

Devrimsel değişim sayesinde değişim için çabalayan yeni bir insan ortaya çıkabilir ve bu insan yeni bir insanlığın başlangıcı olabilir. Böylece değişime dayanan bir yaşam tarzı meydana gelebilir.

Dünya Değişim Akademisi insanlığın değişim ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuş bir organizasyon. İnsanlar Dünya Değişim Akademisi’ne giderek değişimi bilimsel olarak gerçekleştirebilirler. Değişim tesadüfi olmamalı, bilinçli olmalıdır.

Dünyayı kurtarmak için her bir bireyin değişimci insan olması kaçınılmaz.

Dünyamız 3. Dünya savaşının eşiğindedir. Her an bir düğmeye basılarak bir nükleer bomba ile bu gezegende insan türü tamamen yok edilebilir. Sözde uygarlığın geldiği nokta budur!..

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılından bu yana her sene 7 Temmuz’da tüm halka açık ve ücretsiz bir etkinlik olarak kutlanan Dünya Değişim Günü bu yıl da tüm dünyada kutlanıyor. Bu senenin teması “Barış için Değişim”!

İzmir’de Bostanlı Seyir Teraslarında 7 Temmuzda saat 17.00- 19.00 arası yapılacak etkinliğe herkes katılarak değişim için ilk adımı atabilir. Sürprizlerle dolu, değişim için nefes tekniklerinin de uygulanacağı etkinliğe katılarak insanlık için en büyük iyiliği yapmış oluruz.

Kendini değiştir, Dünyan değişsin; Dünyanı değiştir, Dünya değişsin.”

Etkinliğe katılmak isteyenler için telefon numarası: 0533 2587772.

Etkinlikte görüşmek üzere…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğçe 11 ay önce

Çok güzel

Avatar
Zeynep Erdoğan 11 ay önce

Harika tşk

Avatar
Melike Görkmen 11 ay önce

Binbir emek vererek hazırlanan 7 Temmuz Dünya Değişim Günü kutlamaları tüm katılımcılara binbir bereket getirsin.

Avatar
Ercüment 11 ay önce

Harika bir haber...