Yunanistan Türkiye’ye İklim Silahı ile mi? Saldırıyor?

Ocak ayının 10’cu gününe geldik ama başta İstanbul olmak üzere Trakya ve Marmara Bölgesi ile Ege taraflarına kar yağmadığı gibi yağmurlarda gelmiyor. İstanbul üzerinde çakılı kalan güneş’e baktığınızda sıcaklık 12-14 derece olarak sabit görünüyor. Bir bölgede hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde aylarca durmasını meteoroloji uzmanları açıklama getiremiyorlar.

Kasım ve Aralık ayı boyunca Meteoroloji uzmanları ki aralarında kahin diye geçinenler var, hepsi tarihler vererek şu gün kar yağacak diyorlar ve hepsi boş çıkıyor. Benim çocukluğumdan beri Balkanlardan devamlı yağışlı ve soğuk hava gelirdi. Son yıllarda bu azaldı. Bu noktada İstanbul ve çevresindeki yapılaşmayı ve çevre kirliliğini unutmuyorum ama Nikola Tesla’nın 1920’lerde üzerinde çalıştığı Deprem ve İklim Silahı 1985 yılında Teksas’lı bir Fizikçi tarafından geliştirildi. 12 aparat ile bir ülkeye Atmosfer üzerinden saldırıp o ülkeye zararlar verebilirsiniz.

Yunanistan son bir yıldır Türkiye düşmanlığını arttırıyor. Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı kışkırtılıp cesaretlendirilmesini analiz etmeliyiz. Yunan başbakanının ABD meclisinde on defa ayakta alkışlanması yirmi defa ayrıca alkışlanması hiç hayra alamet bir durum değildir. ABD acaba Türkiye ile vekalet savaşına mı hazırlanmakta diye düşünmeden edemiyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ayasofya Camii’ye dönüştürülünce en büyük tepki Yunanistan’dan geldi. AB ülkeleri bile pek fazla bir şey demediler. Bu rahatsızlığın intikamını almak isteyen Yunanistan, ABD ile yeni Üsler anlaşmaları imzaladı. 24 Temmuz 2020 günü Ayasofya’nın cami olduğu açıklandı ve binlerce kişi ilk Cuma namazını orada kıldı.

Tarih: 30 Ekim 2020.. İzmir'de 323 yıl sonra şiddetli bir deprem oldu. Ölümlü bu depremin şiddeti 5.6 olarak açıklanırken, yurtdışı kaynakları bunu 6.9 şiddetinde olduğunu söylediler. Peki depremin üssü neresiydi. Sisam Adası Fay Hattı oradan Yunanistan içlerine giderken, ülkede tahribat bırakmadı. İzmir’deki bilanço 114 ölü 1.034 yaralı olurken, 15.000 kişi evsiz kaldı. Yunanistan da ise 2 kişi öldü 19 kişi yaralandı. O günlerde Ege Denizi’nde HAARP Gemisinin olduğu söyleniyordu.

Girit Adası’nda ABD Üssü'nde ortak tatbikat yapılırken, 23 Kasım 2022 günü Düzce Depremi oldu. Bu deprem pasif bir fay hattında meydana geldi. 5.9 şiddetindeki deprem bir çok ilde hissedildi.

Türkiye’nin dış politikası’ndan hoşlanmayan ABD ve ortağı Yunanistan ortak bir şekilde Türkiye düşmanlığını sürdürüyorlar. Ukrayna Savaş nedeniyle Türkiye’nin Rusya’ya ambargo uygulamaması ve iki ülke lideri arasındaki yakın işbirliği ABD Hükümetini rahatsız etmektedir. Bu noktada onlarda ellerinde bulunan HAARP’ ı kullanarak ülkemize operasyonlar düzenliyorlar.

Yunanistan’da iktidara kim gelirse gelsin ilk işleri Türk Düşmanlığını körüklemektir. Tarihteki Anadolu yenilgisini "Küçük Asya Felaketi" olarak okullarda okutan Yunan Milli Eğitimi, bu tür çalışmalarını sürdürüyor. Yunan halkının büyük bölümü ise buna karşı ama politikacılarına söz geçiremiyorlar.

NE YAPABİLİRİZ:

Bu konuda Türkiye’deki bazı bilim insanlarını toplayarak önlem almak için çalışmalar yaptırmamız gerekiyor.

Rusya ile görüşerek onlardan destek almalıyız. Çünkü Ruslar ve Amerikalılar HAARP Silahlarını kullanarak birbirleriyle gizli bir savaş içerisindeler. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyenler HAARP'IN HEDEFİ TÜRKİYE KİTABIMA BAŞVURABİLRLER. 2 BASKISI YAKINDA ÇIKACAK.

NOT: İnternetten HAARP Silahı üzerine Rusya Silahlı Kuvvetlerinden üst düzey subayların yaptıkları açıklamalar da mevcuttur, bakılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.