Siyasi liderler, Atatürk’ün vefatının 85. yılı dolayısıyla birer mesaj yayımladılar

Siyasi liderler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün vefatının 85’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Millî Mücadele’nin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum” ifadeleri kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özel şu ifadeleri kullandı:

Aramızdan ayrılışının 85’inci yılında Atamızın iki büyük eserine, altı oka ve devrimlerine sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle anıyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de şu ifadeleri kullandı:

Aziz Türk milletinin umudu, gururu ve en kıymetli mücadelesinin adı; Mustafa Kemal’dir… Mavi gözlü bozkurdumuz, Atatürkümüzü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum… Biz ondan razıyız, Allah da razı olsun. Ruhu şad, mekânı cennet olsun…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise “Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Erajans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.