Şehitlerin intikamı alındı: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehitlerin intikamı alındı. Bölgedeki operasyonda, aralarında dünkü hain saldırının planlayıcısının da olduğu 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Türkiye'nin dün Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde verdiği 5 şehidin intikamı alındı. Türk askeri, teröristlerin inlerini başlarına yıkarak, her birinden tek tek hesap soruyor. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığından bugün konuya ilişkin yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü teröristlerin inlerini güçlü şekilde vurmaya devam ettiği vurgulandı. 

MSB: PENÇE KİLİT'TE 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Operasyonlar kapsamında dün gerçekleştirilen hain saldırının planlayıcısının da aralarında bulunduğu 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bakanlığın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

"İnlerini yıkıyor, her birinden tek tek hesap soruyoruz! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör yuvalarını güçlü şekilde vurmaya devam ediyor. Operasyonlar sürerken aralarında dünkü hain saldırının planlayıcısının da bulunduğu 4 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!"

 5 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 9 Ağustos 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale, Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir ve Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ şehit oldu.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.