Prof. Dr. Gökçen Orhan, çalışma odasında ölü bulundu

İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Gökçen Orhan, dün çalışma odasında ölü bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya sayfasından bir mesaj yayınlarak; "Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum"  dedi. 

Orhan'ın hastanedeki da kapısının kilitli olduğu fark edilince, şüphelenildi ve kapı açtırıldı. Odaya girenler Orhan'ın cansız bedeniyle karşılaştılar.  Orhan'ın ölüm nedeni adli ve tıbbi incelemeye alındı. 

56 Yaşında hayata veda eden Orhan, İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahı olarak çalışmakta; Taşikardi, Derin Ven Trombozu (DVT), Vaskülit (Damar Duvarı İltihabı) alanlarında ünlü bir uzmandı.

1967 yılında Kayseri’de doğan Orhan, Galatasaray Lisesi’nden sonra, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ni de 1992 yılında tamamladı ve Doktor Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlığını da aldı.  1997 yılında kalp ve damar cerrahisi Uzmanı, 2007 yılında doçent, 2019 yılında profesör unvanına ulaştı. Halen aynı hastanede Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi kadrosunda görev yapmakta idi.  

Orhan'ın sosyal medya hesabından en son "Sağlığınızı ihmal etmeyin" şeklinde bir mesaj yayınladığı da bilinmektedir.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.