Kamu Bankaları ATM Ağları, işlem komisyonsuz olarak "TAM" adı altında birleştirildi

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar,  7 Kamu Bankası ATM hizmetlerinin birleştirildiğini ve işlem komisyonsuz olarak müşterek hizmet vereceklerini açıkladı.  

Vakıfbank Genel Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM) projesinin tanıtım ve ilanı yapıldı.

Alpaslan Çakar, projeyi hayata geçirmekten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Çakar, Tam ATM platformuna dahil olan bankaların sahip oldukları ATM'lerin ülkedeki toplam ATM sayısının yüzde 36'sını oluşturduğunu, proje gereği müşterilerin işlemlerinden hizmet komisyonu alınmayacağını, bu projeyle kamu bankalarını optimum sayıda ATM tahsisiyle satın alma ve operasyonel maliyetlerini azaltacağını, finansal erişimi kolaylaşacağını, müşteri memnuniyetinin sağlanacağını, TAM ATM platformuyla banka müşterileri herhangi bir ücret, masraf ve herhangi bir şey ödemeyeceklerini belirten Başkan Alpaslan Çakar, bu projeyle tasarruf tedbirleri yönünden de ciddi bir adım atılacağını vurguladı. 

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.