MSB: 2’si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 2’si sözde üst düzey yönetici olmak üzere bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bu sabah Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Bakanlığın açıklamalarına göre Türk komandoları, 3 ayrı bölgede saldırı hazırlığında bulunan bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye mensup 2’si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 teröristi etkisiz hale getirdi.

Açıklama, bakanlığın sosyal medya hesabından operasyona ilişkin kısa bir video paylaşılarak şu ifadelerle yapıldı:

“Kahraman Komandolarımız; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2’si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.”

QHA

Anahtar Kelimeler:
MSBTSKTeröristPKKPYD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.