Meral Akşener; "Küçük Emrah baba oldu bu hala ağlıyor"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Kırşehir Cacabey Meydanı'nda yaptığı mitinge de yoğun ilgi oldu. Mitingde Ruziye Buzluk adlı yaşlı bir kadın sıcak hava ve yorgunluk nedeniyle bayıldı ancak ayıldıktan sonra da mitingi izlemeye devam etti, hastaneye gitmek de istemedi. Oturması için kendisine tabure getirilen kadın mitingi sonuna kadar takip etti.

Akşener Kırşehir Şeker Fabrikası'nın satışına büyük tepki göstererek “Şeker Fabrikalarını satın alanlara sesleniyorum. Sakın o fabrikalara dokunmayın çünkü ben iptal edeceğim” dedi.

İKİ AYYAŞ

Akşener, “İyi ki İYİ Parti kuruldu böylece her 19 Mayıs'ta, 23 Nisan'da hasta olanlar iyileşti. ‘İki ayyaş' diyenler şimdi Anıtkabir'e gidiyor” açıklaması da yaptı. Akşener, Kayseri ve Kırşehir'de yine kadınların hediye ettiği yazmaları alarak ‘'Bu yazmalardan müze yapacağım. Gelip siz de göreceksiniz' dedi. Akşener “İnşallah ilk kadın cumhurbaşkanı olacağım” dediği konuşmasında şunları söyledi

Tayyip bey polisin, sağlıkçıların ek göstergesini arttıracakmış. Elini tutan mı var şimdi yapsana bir KHK ile? Abbas yolcu. O kibir abidesi bitti tekrar ağlama durumuna döndü. Tekrar Küçük Emrah rolünü takındı. Doğduğundan beri mağdur. Küçük Emrah büyüdü baba oldu bu hala ağlıyor.

HARAM LOKMA

Haram lokma yiyenin edep yerleri açılır. Bu arkadaşlar kul hakkı yemeye başladıklarından beri edep ve haya duyguları ortadan kalkıyor. Haram lokma yerseniz ben de seçildiğim günden itibaren o haram lokmaları yiyenlerden fitil fitil getireceğim. Sayın Erdoğan bir altın yüzük gösterdi. Dedi ki bunun dışında malım mülküm olursa hırsızlık yaptı dersiniz. Doğru söyledi.

PARASINI SORDU

Akşener mitingi izlemeye gelen bir çiftçiye ‘'Cebinde kaç paran var ?'' diye sordu. 25 lira olduğunu öğrenince ‘'25 lirası var. Sizin huzurunuzda söz veriyorum. Bakan çocukları yerine vatan çocuklarının yanında olacağım'' dedi. / Kaynak: Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.