Jandarma ve MİT'ten FETÖ operasyonu: Motor yatla Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandılar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, Yunanistan’ın Simi Adası’na motor yatla kaçmaya çalışan 3 FETÖ şüphelisi ile 4 organizatör yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ekipleri, FETÖ üyesi 4 kişinin Marmaris’in Bozburun Mahallesi’nden Yunanistan’ın Simi Adası’na motor yat ile kaçacağı bilgisine ulaştı. DHA’nın bugün aktardığı habere göre, MİT ve jandarma ekipleri, kara yoluyla kente gelen FETÖ şüphelileri T.K., H.Ç. ve Ü.Ç.’yi dün takibe aldı. Ardından harekete geçen ekipler; T.K., H.Ç. ve Ü.Ç. ile organizatör V.Ö., S.Ö., V.Ö. ve A.Y.’yı yakaladı. 7 kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilerek ifadeleri alındı.

Marmaris'te FETÖ operasyonu: Motor yatla kaçmak isterken yakalandılar

ŞÜPHELİLERİN DOSYASI KABARIK ÇIKTI

FETÖ şüphelilerinin, önceki yıllarda yargılandığı, serbest bırakıldığı ve dosyalarının istinaf mahkemesinde oldukları öğrenildi. Organizatörlerden S.Ö.’nün ise ‘insan kaçakçılığı’ suçundan sabıkası bulunduğu tespit edildi. Şüpheliler, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

QHA

Anahtar Kelimeler:
MİTOperasyonFETÖJandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.