İstanbul'da gece saatlerinde 12 ilçenin tamamının suyu kesildi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) internet sitesi yoğunluktan dolayı çöktü. Siteye ulaşamayanlar 185 İSKİ hattını aradıklarında otomatik mesajla karşılaştı.

İSKİ'nin otomatik mesajına göre; Gaziosmanpaşa, Eyüp, Şişli, Beşiktaş, Esenler, Kağıthane, Sultangazi, Bayrampaşa, Beyoğlu, Bağcılar, Esenler ve Arnavutköy ilçelerinin tamamına saat 23.59'a kadar su verilemeyeceği belirtildi.

'ENERJİ KESİNTİSİ YAŞANDI'

İSKİ'nin sosyal medyadaki destek hesaplarına da birçok şikayet geldi. Abonelere Twitter üzerinden verilen yanıtta ise enerji kesintisi yaşandığı belirtildi.

DuvaR'ın haberine göre, Gaziosmanpaşa'dan sorun bildiren bir kullanıcıya, "Sayın Abonemiz, bölgenizi besleyen terfi merkezinde meydana gelen TEİAŞ kaynaklı enerji kesintisi nedeniyle Gaziosmanpaşa İlçesine 16.09.2023 Cumartesi günü saat 23.59 a kadar su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız" denildi. 

İSKİ'den yapılan son açıklamada ise, "Bazı bölgelerimizi besleyen terfi merkezinde idaremiz sorumluluğu dışında TEİAŞ enerji kesintisi meydana gelmiş olup, oluşan enerji dalgalanmalarından kaynaklı su iletiminde kesintiler yaşanmıştır. Söz konusu enerji dalgalanmalarının normale dönmesine müteakip, su depolarının ve şebeke borularının tam dolarak istenen basınca ulaşması sonrasında bölgeye su verilmiş olacaktır. Bilgilerinize sunarız" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)

E

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.