HDP'li Sezai Temelli PKK'ya sahip çıktı! TSK'ya küstah sözler

HDP/YSP'li Sezai Temelli, katıldığı bir yayında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) operasyonlarını hedef aldı. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun tepki çeken sözlerinin ardından bu kez de Sezai Temelli TSK'yı hedef aldı.

HDP/YSP'li Sezai Temelli, terör örgütü PKK'nın yayın organı MedyaHaber'e konuşarak TSK'nın operasyonlarını hedef aldı. TSK'nın sivilleri öldürdüğü yalanını ifade eden Temelli, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları kınamaya kalkıştı. 

TSK'YA ALÇAK İFTİRA

Temelli, "Savaştan beslenen bir zihniyet her türlü saldırıyı ısrarlı bir şekilde sürdürüyor" dedi. 

Hükümetin sivilleri hedef aldığı yalanını dile getiren Temelli, "Olan Kürt halkına, Kürt çocuklarına oluyor çünkü hedef Irak ve Suriye Kürdistan'ıdır." diye konuştu.

Temelli'nin 2021 yılında yaptığı açıklamadaki "Çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır" sözleri de toplumun hafızasında yer etmişti.

Timetürk

Anahtar Kelimeler:
HDPTSKSezai TemelliHDPKK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.