CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı çeşitli illerden gelerek Ankara Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesine yerleşen depremzede ailelerle bir araya geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu.

"Acı günler yaşıyoruz. Ciddi sorunlarla karşı karşıyayız, evet ama hiçbir vatandaşımın umutsuzluğa kapılmasına gerek yok. Güzel bir ülkeyiz. Güzel insanlarımız var. Bazen yanlış tercihler nedeniyle ülke krizlere girebiliyor. Bugün yaşadığımız gibi derin bunalımların içine milyonlar sürüklenebiliyor. Ama kısa sürede toparlanmak hepimizin görevi. Millet olarak güçlüyüz. AFAD’ın ve Kızılay’ın çalışanlarına, yöneticilerine değil, teşekkür ederim. Belediye başkanlarımız depremin olduğu her noktada olağanüstü başarılara imza attılar. Bütün belediye başkanları arkadaşlarıma teşekkür etmek bir genel başkan olarak benim görevimdir" şeklinde açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu devamla Kızılay yönetimine seslenerek, "Deponuzda satılmadık kaç çadırınız kaldıysa getirin hepsini alacağız ve deprem bölgesine göndereceğiz" dedi.

 bursaarena.com.tr

CHP genel merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.