Bursa Valisi Yakup Canbolat 'ın "Ramazan Bayramı"  kutlama ve açıklaması

Bursa Valisi Yakup Canbolat Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Canbolat'ın açıklamaları şöyle;

"Aziz Bursalı Hemşehrilerim;

Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı, Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, toplum olarak kaynaşma ve dayanışma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşamaktayız.

Hiç şüphesiz bayramların sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, hepimizin ortak düşüncesi ve hedefi olmalıdır.

Bayramları gerçek anlamıyla bayram yapan, bu günlerde yaşadığımız manevi duygulardır. Bayramlar, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve adalet duygularımızın harekete geçmesi için en güzel vesilelerdir. Bu özel günler, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Yine bu vesile ile asrın felaketinin yaşandığı illerimizde devletimizin verdiği umutla yaşama tutunan vatandaşlarımız başta olmak üzere, ilimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizle bayramın sevincini yaşamak hepimize en çok yakışan bir davranış olacaktır.  

Bu duygularla, Ramazan Bayramı’nın ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, bayramınızı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.