Başkent'te dillere destan düğün..

       BURSA ARENA / Haber Merkezi

      Ankara Barosu'nun genç Avukatlarından Hande Ceylan ile ünlü Diş Hekimlerinden Emre Yanaral dünya evine girdiler.

Eryaman Göksu Park'taki Ada Restoranda yapılan nikah ve düğün törenine kalabalık bir misafir topluluğu katıldı.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüsamettin Taşdemir'in yeğeni olan damat Emre Yanaral ile Gelin Hande Ceylan'ın şık kıyafetleri, sempatik görüntü ve uyumlu davranışları tüm misafirler tarafından ilgi ve takdir gördü. 

Gece geç saatlere kadar neşe içinde süren düğün törenine Ankara'nın yanısıra, İstanbul, Kırıkkale ve Bursa gibi illerden de çok sayıda misafirlerin olduğu öğrenildi.

BURSA ARENA haber ekibi genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet YILDIRIM 8 yıl önce

...::: İnsanlar hayatta iki şeyi iyi seçmelidir..İŞ ve EŞ seçimi..bu iki şeyi iyi seçenler büyük ölçüde mutluluğu yakalamışlar demektir..Hande ve Emre İŞ seçimlerinin yanısıra belli ki EŞ seçiminde de SEÇİCİ olmayı başarmışlar ve birlikteliklerini taçlandırmışlar..Hande ve Emre'ye bir ömür mutluluklar diliyorum..