AKP Kulislerinden Şok İddialar! Erdoğan AKP'yi Bırakıyor mu?

Halk TV ekranlarında yayımlanan 'Aslında' programında siyaset gündemi değerlendirildi.  Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, AKP kulislerinde dolaşan şok iddiaları aktardı.

Kürşad Oğuz açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

AİLESİ DIŞINDA KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR

"Benim konuştuğum isimler diyor ki 'Şu an partideki herkes tedirgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne yapacağını kimseye söylemiyor, sadece aileden birkaç kişiyle konuşuyor' denildi. Mesela Ramazan'da da orucunu açıp, namazını kılıp tekrar kendi odasına çekiliyormuş. Şu anda ne yapacağı kestirilemiyormuş. Büyük bir tedirginlik hakimmiş.

whatsapp-image-2024-04-16-at-20-49-38.jpeg

'GENEL BAŞKANLIĞI BIRAKABİLİR'

Özellikle Kabine'de büyük bir değişiklik yapacağı konuşuyor. MKYK ve MYK için de değişiklikler konuşuluyor. AKP'nin Nisan'daki kongresinin Kasım'da olacağı söyleniyor. Benim konuştuğum isimler çok enteresan bir şey daha söylediler. Ben bunun gerçekleşeceğini zannetmiyorum. Konuştuğum kişiler 'Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Başkanlığını bırakabilir' dediler."

Kaynak:halktv.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.