Trabzonspor 3 puanı tek golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta açılış maçında HangiKredi Ümraniyespor ile Trabzonspor karşılaştı. Mücadeleyi Trezeguet'in golüyle 1-0 kazanan Trabzonspor, iki haftalık galibiyet özlemine son verdi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden HangiKredi Ümraniyespor ise henüz galibiyetle tanışamadı. Öte yandan son üç sezonda Süper Lig'e yükselen takımlarla oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Trabzonspor, geleneğini sürdürdü.

Trabzonspor'da yeni transferlerden Yusuf Yazıcı maçı tribünden takip ederken, Umut Bozok, mücadelenin ikinci yarısında Jorge Djaniny'nin yerine oyuna girdi. Maxi Gomez ise forma giymedi. 

Trabzonspor'da ilk yarının uzatma dakikalarında sakatlanan Dorukhan Toköz, sedyeyle sahadan çıktı. HangiKredi Ümraniyespor'da ise 60. dakikada Bakasetas'ın şutunu kurtaran Serkan Kırıntlı sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 10'a çıkartırken, HangiKredi Ümraniyespor ise 1 punda kaldı. 

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.