Tenis'te dünyanın en iyisi Novak Djokovic, kortlara çıkmak için gün sayıyor

Dünya bir numarası Novak Djokovic, Beyaz Saray'ın Covid-19 aşı politikasında değişikliğe gitmesinin ardından 2023 Amerika Açık'ta yer alabilecek.

Novak Djokovic, Beyaz Saray'ın tüm ziyaretçiler için zorunlu Covid-19 aşılarının sona erdiğini açıklamasının ardından 2023 Amerika Açık'ta mücadele edebilecek.

Dünya bir numarası geçen yıl aşı durumu nedeniyle Flushing Meadows'ta yarışamamış ve aynı nedenle geçen ay Indian Wells ve Miami Açık'ı da kaçırmıştı.

ABD Hükümeti'nin ülkeye gelen ziyaretçilere 12 Mayıs'tan itibaren Covid aşısı gerektirmeyeceğini duyurması aşı olmayan sporcular için yeşil ışık anlamına geliyor.

"Covid-19 halk sağlığı acil durumunun 11 Mayıs'ta günün sonunda sonlandıracağını duyuruyoruz."

Sırp raket Djokovic, bu yıl 23. tekler Grand Slam rekoru için kortlara çıkmak için gün sayıyor.

Eurosport'un haberinde yer alan bilgilere göre, sezonun ilk Grand Slam'i 28 Mayıs-11 Haziran arasında Roland-Garros ile başlayacak ve Eurosport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.