Rossi köşeyi gördü, Fenerbahçe liderliğe oturdu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk etti. Haftanın kritik maçında sarı lacivertliler, 3 puana Rossi'nin harika plasesi ile ulaştı.

Haftanın maçı Kadıköy'de oynandı.

Sahasında Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, 90 dakika sonunda 1-0 kazanan taraf oldu. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren gol, 84. dakikada Rossi ile geldi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de değerlendirdiği Bright Osayi-Samuel'in yerine İsmail Yüksek'e şans verdi.

Medipol Başakşehir karşısında kalede yine Altay Bayındır'ı görevlendiren Jesus, savunma üçlüsünde Serdar Aziz, Gustavo Henrique ve Attila Szalai'yi oynattı. Kanatlarda Ferdi Kadıoğlu ile Lincoln Henrique'yi tercih eden 68 yaşındaki Portekizli teknik adam, orta sahada ise İsmail Yüksek ile Miguel Crespo'ya şans verdi. Bu oyuncuların önünde İrfan Can Kahveci'yi görevlendiren Jesus, gol yollarında ise Michy Batshuayi ile Enner Valencia'yı tercih etti.

Ntvspor'da yer alan habere göre, Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, ligde son oynadıkları ve 2-0 kazandıkları İstanbulspor karşılaşmasına göre ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Emre Belözoğlu, karşılaşmada Lucas Lima ve Yossouf Ndayishimiye'nin yerine, Hasan Ali Kaldırım ve Stefano Okaka'ya ilk 11'inde şans verdi.

Medipol Başakşehir, sahaya Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Leo Duarte, Mahmut Tekdemir, Hasan Ali Kaldırım, Lucas Biglia, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Deniz Türüç, Bertrand Traore ve Stefano Okaka ilk 11'iyle çıktı.

Turuncu-lacivertli ekibin yedek kulübesinde ise Muhammed Şengezer, Alexandru Epureanu, Münir, Batuhan Çelik, Patryk Szysz, Francis Nzaba, Lucas Lima ve Junior Caiçara yer aldı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü Rossi attı. 84. dakikada ceza sahasına yakın bölgede topla buluşan ve kaleyi karşısına alan Rossi, harika bir plase ile sağ köşeyi gördü ve top ağlara gitti. 

Bu galibiyetin ardından puanını 23 yapan Fenerbahçe, liderlik koltuğuna oturdu. Başakşehir ise 20 puanla 4. sırada kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.