Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması! "Umarım Fenerbahçe de gelecek"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçın U19 takımıyla çıkma yönündeki kararını değerlendirerek, “Bölge insanının Galatasaray - Fenerbahçe derbiyi izlemesi çok önemli. Biz buradayız, takım da yarın geliyor. Umarım Fenerbahçe de gelecek. Bazı şeyler duyuyorum ama pek doğru olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa maçı hakkında açıklama yaptı. Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin maça U19 takımıyla çıkma yönündeki kararını değerlendirdi.

"FENERBAHÇE'DE AKLISELİMİN GALİP GELMESİ LAZIM"

Açıklaması Tv100'de yayınlanan Dursun Özbek, “Bölge insanının Galatasaray - Fenerbahçe derbiyi izlemesi çok önemli. Biz buradayız, takım da yarın geliyor. Umarım Fenerbahçe de gelecek. Bazı şeyler duyuyorum ama pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'de de aklıselimin galip gelmesi gerek. Bölgedeki insanların takımı seyretmesine fırsat verilmesi lazım. Pazar günü inşallah güzel bir maç olur. Çıkan haberlerin doğru olmamasını umuyorum. Bizim beklentimiz bu. Süper Kupa, cumhuriyetimizin 100. yılının kupası. Maçın burada oynanmasının bir anlamı var. Bu derbiyi seyrettirmenin keyfini neden yaşatmıyoruz?" sözlerini sarf etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması! "Umarım Fenerbahçe de gelecek" - Resim : 1

"MAÇIN GELİRLERİNİ DEPREMZEDELERE VERECEĞİZ"

Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Urfa'yı daha önce defalarca ziyaret ettim. Çok güzel bir şehir. Süper Kupa için buradayız. Urfa'da oynanması çok önemli. 100. yıl kupası olması son derece önemli. Urfa'da oynanması ayrıca önemli. Çünkü Urfa da 6 Şubat depremlerinden etkilenmiş olan şehirlerimizden bir tanesi. Bu yüzden burada oynamanın ayrı bir önemi var. Urfalı kardeşlerimizde buluşmak için daha erken geldim. Deprem bölgesinde insanlara dokunmak, onların acısının biraz olsun hafifletmek çok önemli. Ayrıca maçın gelirlerini de depremzedelere vereceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.