EUROCUP | Beşiktaş, Hapoel Tel Aviv maçı bu akşam..

Eurocup’ta A Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş Emlakjet, Hapoel Tel Aviv ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş - Hapoel Tel Aviv karşılaşması Slovenya’nın başkenti Ljubljana’daki Stozice Arena’da oynanacak. Gruplarda çıktığı 17 maçta 9 galibiyet ve 8 yenilgi alan siyah beyazlılar, puan sıralamasında daha yukarıları tırmanmayı hedefliyor. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmada Hapoel Tel Aviv 81-75 kazanmıştı. Eurocup’ta gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar doğrudan çeyrek final oynamaya hak kazanacak.

Eurocup’ta yoluna devam etmek isteyen siyah beyazlılar, Hapoel Tel Aviv karşısında kazanmak istiyor. Hapoel Tel Aviv bu sezon Avrupa’da oynadığı 17 karşılaşmada 12 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar, ligin ilk yarısında Hapoel Tel Aviv ile oynadığı karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Arena Stozice’de oynanacak mücadelenin yayıncı kuruluşu belli oldu.

Beşiktaş - Emlakjet Hapoel Tel Aviv karşılaşması şifresiz olarak ekranlara gelecek. Peki Beşiktaş Hapoel Tel Aviv maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

MAÇ NE ZAMAN?

Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup A Grubu 18. hafta maçında Hapoel Tel Aviv ile 7 Şubat Çarşamba günü (bugün) saat 21.00'de karşılaşacak.

Beşiktaş’ın EuroCup karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Ntv'nin haberine göre,siyah beyazlılar, ligde EuroCup’ta oynadığı 17 karşılaşmada 9 galibiyet ve 8 yenilgi aldı. Beşinci sırada yer Beşiktaş puan sıralamasında ilk iki sıralamayı alması durumunda doğrudan çeyrek finale yükselecek.

Sıralamadaki son 4 akım ise 8’li finalde mücadele etmeye hak kazanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.