Bursaspor Basketbol Takımı Basın Mensuplarıyla Buluştu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk haftasında evinde Mamak Belediyesi Yeni Mamak Spor ile karşılaşacak Bursaspor Basketbol, medya gününde basın mensuplarıyla buluştu.

Atatürk Spor Salonu'na gerçekleşen Medya Günü'ne Basketbol takımının yanı sıra Şube Başkanı Sezer Sezgin ve Futbol takımı Teknik Direktörü Samet Aybaba da katıldı. Başantrenör Arda Vekiloğlu şunları söyledi.

Maratona Nasıl Başladığınız Çok Önemli
"Heyecanlıyız, gerçekleştirmek istediğimiz bir hedefimiz var. Bununla ilgili bizleri bekleyen zorluklar var. Maratona nasıl başladığınız çok önemli. Bildiğiniz gibi sezonu 1. Sırada bitiren takım direkt Süper Lig'e çıkacak. Her hafta final niteliğinde maç oynayacağız. Bunun bilincindeğiz. İnşallah hedeflerimizin gerçekleştiği bir lig olur.."

Teknik direktör Samet Aybaba da, yeni sezon öncesi Basketbol takımına başarılar dilerken sık sık maçlara gelmeye çalışacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.