Farkındalık, dans ile bir araya geliyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

2014 yılından bu yana her yıl İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Mutlu İnsan Zihin, Ruh, Beden Festivali’nin beşincisi alanlarında uzman farklı eğitmenleri bir araya getiriyor. Festivalin en renkli atölyelerinden biri de Dr. Timur Yılmaz’ın gonglarla farkındalık anlattığı “Nöro-Gong”.Nöroloji Uzmanı Dr. Timur Yılmaz; sinirbilimci uzmanlığını DJ ve kung-fu kimlikleriyle birleştirerek 5. Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali’nde mutluluk için harmanladı. Timur Yılmaz; Tai Chi’nin atası QiGong egzersizlerinin farkındalığı nasıl artırdığından bahsederek, kendi müziği eşliğinde izleyicilerle beraber QiGong dansı yapacak.

Uzm. Dr. Timur Yılmaz, “Nöro-Gong : Bir farkındalık egzersizi olarak Qi-Gong” etkinliği ile 10 Mart Pazar günü katılımcılarla buluşacak.

2014 yılından bu yana her yıl İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Mutlu İnsan Zihin, Ruh, Beden Festivali’nin beşincisi 8-9-10 Mart tarihlerinde bilim, sanat, spor, kişisel ve ruhsal gelişim dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor. Festivali program bilgisine ve biletlere aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.