Ata Demirer'den kötü haber ve "Bursa Bülbülü" filminin çekimleri ertelendi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayan ve yaz mevsimini Bozcaada'daki evinde geçiren oyuncu Ata Demirer talihsiz bir kaza geçirmişti. Demirer yaşanan kazanın ardından operasyon geçirince Bursa Bülbülü filminin çekimlerini de askıya almak zorunda kaldı. Sağlık durumu merak edilen 49 yaşındaki ünlü oyuncudan sevenlerini üzecek bir haber geldi. İşte detaylar..

Ata Demirer yaklaşık 2 yıldır çalışmalarını sürdürdüğü Bursa Bülbülü isimli film için bugünlerde Bursa’da çekime başlayacaktı. Sosyal medya hesabından geçirdiği kazayı duyuran Demirer, yeni sinema projesi “Bursa Bülbülü”nün de çekimlerini ertelemek zorunda kaldığını açıklamıştı.

Son günlerde yeni filmi Bursa Bülbülü için yoğun bir hazırlık içerisinde olan Ata Demirer'e nazar değdi.

Demirer geçirdiği kaza sonucu ameliyat masasına yattı.

Ata Demirer sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.. ''Sevgili dostlar, talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon başarılı geçti iyiyim...'Maalesef sonbaharda çekmeyi planladığımız “ BURSA BÜLBÜLÜ “ filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere.''

Ameliyat olan Demirer'den kötü haber geldi. Ayak tendonunu kopardığı öğrenilen Demirer sevenlerini üzdü.

Bursa Bülbülü için sete çıkmaya hazırlanan oyuncu, talihsiz kazadan sonra çekimleri ertelemek zorunda kaldığını söylemişti. Yeni tarih belli oldu. Film çekimleri askıya alındı. Bursa Bülbülü isimli film çekimleri 2022 yılına ertelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.