TOHUMLUK VAKFI'ndan muhteşem gece: PINAR AYHAN ile Bursa'da zaman durdu..

Önceki gece Bursalılar sıra dışı bir etkinlikte unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Pınar Ayhan'ın "Orada Duruverseydi Zaman"  Müzikal Belgeseli Bursalıları hayran bıraktı.

Tohumluk Vakfı Bursa temsilcilerinin düzenlediği ve Pınar Ayhan'ın sunduğu bu muhteşem gecede, Bursa'nın tanınmış simaları Çelik Palas Oteli'nde bir araya geldiler.

Sunulan sinevizyon proğramında, Atatürk'ün Sevgi Vapuru ile dünyayı, doyumsuz hikayeleriyle Köy Enstitülerini ve iki ayrı cepheyle Çanakkale Zaferi bölgesini gezen izleyiciler yoğun coşku ve heyecan yaşadılar.

Böylece Tohumluk Vakfı'nın, Bursa Temsilcileriyle birlikte bu güzide proğramla, Bursa siyaset, sanat ve düşünce dünyasını farklı ve daha elit bir çizgiye taşıdığı da görüldü.

Tohumluk Vakfı'nı bu linkten ziyaret edebilirsiniz: 

https://www.tohumlukvakfi.org

PINAR AYHAN kimdir

 Pınar Ayhan, 1972’de Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dünyaya geldi. Ankara Özel Yükseliş Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümününden mezun oldu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler alanında master da yaptı. Üniversite yılllarında orkestra solistliği ile profesyonel müzisyenliğe adım atan isim Pınar Ayhan, 1994 yılında, TRT’de yapım ve yönetimini İsmail Güngör’ün sunuculuğunu ise Ömer Önder’in üstlendiği “Kokteyl” programında, program solisti olarak yer aldı. 1995’te TRT’de “Dünden Bugüne Jazz” programında solistlik yaptı ve “Stüdyo Gençlik” programının sunuculuğunu yaptı. 1996 yılında TRT’de “Bilim ve Teknik” programının sunuculuğunu yapan sanatçı, aynı zamanda TRT Çok Sesli Gençlik Korosu’nda alto olarak da kadroda bulundu.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.