Gül Art Gallery  "DOĞA BİTMESİN - 2"  Resim Sergisi 07 Ocak 2017 günü açılacak..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gül Art Gallery and Showroom "DOĞA BİTMESİN - 2"  adlı Resim Sergisinin açılışı 07 Ocak 2017 Cumartesi günü saat : 18.00'de yapılacak.. Sanatçı Gülbin Şah Çeliker ve Veysel Çeliker'in sahibi bulunduğu GÜL ART GALLERY AND SHOWROOM'un "DOĞA BİTMESİN" adlı resim sergisi bu defa ikincisinin 07.01.2017 - 14.01.2017 arası Endülüs Park Sanat Galerisinde bir hafta süreceği bildirildi.

Gazetemize özel bir açıklamada bulunan galeri sahiplerinden ressam Gül Şah Çeliker; "Sergimizin açılışına tüm Bursa'lı sanatseverleri davet ediyoruz. Bu sergimizde eserlerimizin sunumunu yaparken, toplumda doğa ve korunmasına ilişkin bir farkındalığa vesile olur isek daha çok mutlu olacağız.. Endülüs Park Sanat Galerisinde 07.01.2017 - 14.01.2017 tarihleri arasında bir hafta boyunca devam edecek olan sergimize iştiraklerinizden onur duyacağız.." dedi.

Aynı zamanda BURSA ARENA Sanatçılarından olan ressam Gülbin Şah ve Veysel Çeliker'i, hem resim sanatına katkıları hem de doğanın korunması yolunda verdikleri emek ve hizmetler nedeniyle tebrik ediyoruz..

Sergiden görüntüler ve izlenimlerimiz okuyucularımızla paylaşılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nergiss 7 yıl önce

Emeğinize sağlık

Avatar
Nuran Torun 7 yıl önce

Gül hanımı tebrik ediyor.Sanatsal faliyetlerinin devamını diliyorum.