İşte ! Yeni Zelanda katliamını yapan soysuzun kafa yapısı bu kitapta anlatılmış..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yeni Zelanda'da cami basarak 49 Müslümanı hunharca katleden soysuzun kafa yapısı ile onu azmettiren küresel güç odakları ve egemenlik felsefeleri, BURSA ARENA köşe yazarlarından Tarihçi İbrahim Okur tarafından 2014 yılında anlatılmış idi.

İbrahim Okur'un Eylül 2014 ayında yayınladığı "BOYASINI KAZIYINCA / KÜRESEL GÜÇ ODAKLARININ EGEMENLİK FELSEFESİ" adlı eserinde, indo-germencilik, helen-hristiyan miti, helenseverlik, ırkçılık, sosyal darwincilik, soyarıtmacılık, liberal avrupa merkezcilik, marksist avrupa merkezcilik olarak anılan Batı'nın bütün üstünlük kuramları ve bu kuramlarla aklanan insanlık dışı uygulamalar yer alıyor.

Toplu Katliamlardan, sivil hedeflere yönelik sindirme amaçlı hava bombardımanlarına, toplama kamplarına ve toplu sürgünlere kadar teker teker kapsamlı olarak inceleniyor. Bunların yanında, Amerika'da, Asya'da, Avustralya ve Afrika'da yapılan katliamlar gibi, özellikle Kırım'da ve Ahıska'da yapılan katliamları, Karadeniz'in etrafında Türkçe konuşulan bir göl olmaktan çıkarmak için yapılan soykırımları da incelemektedir.

Olaylar, failleri ve azmettirenleri hep aynı: Küresel Güç Odakları.

Yeni Zelanda vahşeti de bu kanlı olaylar dizisine eklenecek en son örnek oldu.

Bu menfur olayın nedenleri ve kimler tarafından tezgahlandığı noktasından gördüğümüz örtüşmeler ve isabetli analizler nedeniyle anılan eseri BURSA ARENA okuyucularına da tavsiye ediyoruz.

Bu esere; kitapyurdu.com, D&R.com, idefix.com, sözcükitabevi.com, pegem.net, kitapambari.com başta olmak üzere internet web sayfalarından ve tüm kitapçılardan ulaşabilirsiniz. 



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.