Türkiye’deki 31 Mart seçimlerinden sonra Gladyo, Türkiye üzerindeki karanlık bir planı devreye sokmak için düğmeye bastı. Türkiye üzerinde Fetö ile başlayan ve bazı ABD’nin önemli düşünce kuruluşları raporlarında "Karanlık Savaş’’ olarak geçen operasyonu iyi analiz etmek lazımdır. İstanbul seçimleri üzerinden büyük bir kıvılcım çıkarıp ateş yakmak isteyen Global Monarşi, Türkiye’yi Ortadoğu’da ki Arap Baharına benzer bir durumla etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Her ne kadar Arap Baharı süreci bitti diyenler olsa da son Sudan örneği önümüzde durmaktadır. Sudan’da Ömer El Beşir’in en yakınındakiler hiç ummadığı halde darbe zeminini oluşturmuşlardı. Bugün Türkiye’ye baktığımızda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınında bulunan bazı isimler özellikle yaptıkları bazı mesnetsiz ve kaosa davetiye çıkaran açıklama ve tavırları ile adeta bazı sıkıntılı hususlara zemin hazırlıyorlar. Gladyo’nun ekmeğine yağ sürüyorlar. Psikolojik savaşa yenik düşerek adeta Global Monarşi’nin Türkiye’de sahnelemek için yaptığı karanlık planlara hizmet ediyorlar. Bu konuda hükümet içinde ve parti içinde aklı selim, hissi değil mantıki olarak açıklama yapacak kişilere çok ihtiyaç vardır.

Önümüzde çok sıkıntılı ve zorlu bir süreç var. Şuyu vukuundan beter bir takım hususlar var. Birileri ısrarla kaosa davetiye çıkarmak için alttan alttan çalışmalar yapıyor. Çeşitli örgütler belirli yerlerde toplanıyor. Sokak olaylarında rol oynayabilecek profesyonel kişiler hazır! Bununla beraber bir takım yelekli vs. lojistik hazırlıklar da yapıldığı iddiaları dört bir yanı sarmış durumdadır. Son birkaç gündür özellikle dehşet, ibret ve hayretle Türkiye'yi büyük bir kaosa doğru sürükleyen kişileri izliyor ve not alıyorum… Şimdilerde ise İstanbul’a gelen Nato’nun özel temsilcileri, bazı emekli ve görevde olan askerler ile önemli görüşmeler içindedir. Deyim yerindeyse İstihbarat savaşlarının ve Psikolojik savaşın yaşandığı bir dönem içindeyiz. Zaman zaman bu kişilerin yaptığı uygulamalar ve görüşmeler sonucunda bazı sokak olayları ve önemli suikastlar da uygulanma aşamasında olabiliyor. Çok dikkatli olmak lazımdır. Özellikle espiyonaj faaliyetlerde dikkatli olunmalı.

Bir de ilginçtir seçimlerden sonra bazı dernek ve vakıf başkanları veya üst düzey görevde olan kişiler, bazı sermaye sahiplerinin Havaalanı çıkışları da iyi incelenmeli. Bu isimler önemli! Ayrıca çıkarmaya çalıştıkları kaosdan da bir taşla iki kuş vurma derdindeler. Kurulması planlanan yeni parti hamlelerine kadar pek çok şeyin meşru zeminini oluşturma gayreti var. Burada özellikle dışarıya karşı da olumsuz hava estirme gayretindeler. Şahsi kanaatim neticesinde de yapılması planlanan Kaos'un arkasında ise Gladyo var. Bu konuda ciddi emareler de var. ABD özellikle bu olayları yakından takip ediyor ve bir plan dahilinde olumsuz bir süreç oluşturma gayreti içinde çalışıyor. Devlet içinde de bu konuda bilerek zafiyet gösterenler var... Her ne olursa olsun özellikle tam da bu zamanda Devlet, Devlet olma refleksini göstermelidir. Sokak çatışmalarında rol oynayacak bütün unsurlar üzerine operasyonlar yapılmalıdır. Bağlantılı kişiler takibe alınmalıdır. Hamle yapacaklara içeriden de destek sözü verilmiş ki bu kadar çok inanmışlar. Asıl önemli olan bu içerideki gerçek kriptolardır…

Türkiye Cumhuriyeti bu zorlu süreçten birlik ve beraberlik ile önemli kanaat önderlerinin yatıştırıcı ve bütünleştirici söylemleri, siyasilerinde sakin ve makul açıklamaları ile çıkabilir. İçeride yapılacak her olumsuz olayın dışta ki yansıması şu zamanda çok sert olur... Şeytanın uşakları kapıda hazır bekliyorlar. Vatan mücadelesinde Kale de açılacak en ufak bir delikten içeriye girmek istiyorlar. Ne olursa olsun bu gediğin açılmaması lazımdır. Bu konuda tek vücut olmak şarttır.

Ve son söz: ‘’Türkiye Cumhuriyeti, geçmişin derin ve köklü geleneğini taşıyan büyük bir Devlettir.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.