29 Mayıs gecesi İstanbul’un fethi kutlamasında meydana çıkmıştı EKREM İMAMOĞLU..  

Tanımayanlara tavsiyem, İmamoğlu CHP’ye nasıl geldi, Beylikdüzü ve devamında Büyükşehir Belediye Başkanı adayı nasıl oldu, çevresinde kimler var, danışmanlarının özgeçmişleri nedir? gibi soruları akıllarına getirmeleridir.

İmamoğlu, İBB Başkanı olduktan sonra şu an görevde olan AKP döneminde Ziraat Bankasında 2003-2011 senesinde genel müdür olarak görev yapan, SABAH ve ATV grubuna krediler veren ve Bayrampaşa’da yapılan ORA AVM’de  260 Milyon EURO krediyi batıran; ayrıca Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği beşli çeteye de büyük krediler veren, en önemlisi de Murat Demirel’in Ege Bank’ında kredilerden sorumlu genel müdür yardımcısı iken bankanın hortumlanmasında imzası olan CAN AKIN ÇAĞLAR isimli kişiyi İBB’de Genel Sekreter yaptı. Bu zat, İmamoğlu’nun 2 numaralı adamı ve en yakın arkadaşı.. Karar Siz Okuyanların.. Fakat çok önemli bir atasözümüz şöyle diyor; “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim..”

...

CHP’de Genel Başkan, Genel Başkan yardımcıları ve diğerleri ATATÜRK adını kullananların takiye yaptıklarını görmüyorsanız diyecek söz yok. Bugünkü CHP’liler, hala bozuk plak gibi “iktidar seçimi hile ile aldı” sözlerini anlatmaya devam etsinler.  Genel Başkan ve Ekibi doğru siyaset üretseydi, parti ilkelerini terk etmeseydi, yani ciddi anlamda Atatürk’ün partisi olsa ve bölücüler ile ittifak yapmasaydı; bugün kesin iktidarda idi..

2010 sonrası MHP dahil ve diğer Atatürkçüler ile ittifak yapsaydı, 2019 seçiminde de kesin iktidarda idi.. Ama Kılıçdaroğlu, sanki birilerinin görev verdiği kişi gibi bölücü tarafları tercih etti.

Partide neredeyse Atatürkçü kimse kalmadığı gibi bir tane Atatürkçü Genel Başkan Danışmanı bile yok. Peki, parti genel merkezinde danışmanların katı olan ve randevusuz hiç kimsenin ve hatta Milletvekillerinin bile giremediği 14. katta kimler var?

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanmış eski MİT görevlisi Engin Altaylı,  

Doğu Anadolu’ya KÜRDİSTAN diyen ve hiç sıkılmadan ÖZERKLİK açıklamaları yapan Nuşirevan Elçi,  

Üstüne üstlük Merkel’in de danışmanlığını yapmış ABD’li Jeremy Rifkin..  

Bu danışmanları CHP’ye kimler, neden yerleştirdi? Herkes biraz bunları da düşünmeli.   

Atatürkçüleri darmadağın eden KILIÇDAROĞLU CHP’sinin adı artık YENİCHP’dir..

Ve rotasını tamamen ABD’ye çevirmiş, yani ülke geleceğini karanlıklara götürecek yolda ilerleyen bir parti.  Oysa ATATÜRK’ÜN kurduğu CHP olsaydı 2010 sonrası AKP iktidarda kalamazdı.  Bu yapı ve gidişatıyla, YENİCHP asla iktidar olmayacağı gibi daha da diplere gidecek bir parti konumunda görünüyor artık.

Şu unutulmamalı ki, “önce vatan sonra parti” diyen gerçek milliyetçiler, gerçek dindarlar ve gerçek Atatürkçüler birlik olduğu zaman ancak iktidar olunur.

Aksi halde AKP ilelebet iktidarına devam eder. Saçma sapan "Helalleşme", olmayan "Kürt Sorunu" ve hatta "Bölgesel Özerklik" gibi toplumu ürkütücü saçmalıklar ile milleti yanlış yerlere sürükleyen kişilerin arkasından gidilmesi, gaflettir ve bu ülkeye yapılabilir en büyük ihanettir.  

Saygılarımla..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.