Vatandaşa yaptığı kömür yardımı görüntülerini sosyal medyada malzeme yapmıştı!

BURSA AREN / Haber Merkezi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın ‘donuyoruz’ diye mesaj atan bir vatandaşa yaptığı kömür yardımı ve o anları görüntüye alarak paylaşması sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar Sayan’ın yaptığı yardımı kameralarla görüntüleyerek ifşa etmesine tepki gösterdi. Sayan’ın ayrıca kömür yardımı yapılan evin önünde icraatlarını anlatması da tepki çekti.

“‘BAŞKANIM KÖMÜRÜM BİTMİŞ’ DİYE MESAJ GELDİ”

Sayan, gece yarısı kendisinden kömür yardımı isteyen bir vatandaş ile arasında yaşananları sosyal medya hesaplarından şu şekilde paylaştı: “Saat 23:50'de telefonuma bir mesaj geldi.. Başkanım kömürüm bitmiş. Utandım kimseye söyleyemedim.. Artık soğuktan dayanamıyorum bana yardım eder misiniz… Ben ve mesai arkadaşlarım gece, soğuk demeden gidip gereğini yaptık.. Biz halkımızın hizmetkarıyız..”

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

AKP’li Sayan’ın paylaştığı görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.