Dolar Yeni Zirveyi Test Etti

Dolar ve euro rekor kırarak yükseldi; altın da enflasyon rakamları sonrası yeni zirveler gördü, yatırımcılar dikkatli olmalı.

Dolar, son zamanlarda yatırımcıların gözdesi haline gelerek yeni bir rekor kırdı. Saat 03.05'te 32,91 TL'ye yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak bu zirve sonrasında düşüşe geçerek 31,32 TL'ye kadar geriledi.

Öte yandan, euro da doların rekor kırdığı saatlerde 34,71 TL'den işlem gördü. Ardından yaşanan düşüşle birlikte 34,54 TL'ye geriledi. Sterlin ise 40,45 TL'den işlem gördü.

ABD'de Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ons altın düşüş yaşamış olsa da bugün yeni rekorlara imza attı. Gram ve çeyrek altın da yeni zirvelerini gördü.

YATIRIMCILAR DİKKAT

Haftaya yüksek volatiliteyle başlayan dolar ve euro, rekor kırmalarıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu süreçte altın da dikkatle takip edilen bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor. / Halktv

Anahtar Kelimeler:
DolarKurlarZirve KurDöviz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.