Altın ve USD için yeni dönem beklentiler

BURSA ARENA / Haber Merkezi

GCM Yatırım Araştırma Departmanından Kudret Ayyıldır video analiz ile Ons Altın ve USD / TRY için yeni dönem beklentiler anlattı:

ABD 10 yıllık tahvil faiz oranının popülerlik kazandığı bir ortamda; 

ABD Dolarının gelişmekte olan ülke para birimleri karşısında güçlü bir performans izlemesi Türk Lirasının Kasım ayından itibaren oluşturduğu pozitif ayrışmanınsonlanmasını sağladı ve USDTRY kuru kısa zaman içerisinde 7,78 seviyesine ulaştı. Uzun vadeli görünümde pozitif reaksiyonun etkisini kısa vadeli fiyatlamalarla desteklendiği bir ortamda yeni dönemde nelere dikkat edeceğiz?

2020 yılının popüler varlığı Ons Altın ise yıl başından itibaren gerçekleştirdiği düşüşlerini son dönemde ABD 10 yıllık tahvil faiz oranının yükselmesi ile birlikte devam ettirdi. Bu düşüşlere rağmen Ons Altın uzun vadeli pozitif beklentisini koruyor mu? Yeni dönemde hangi fiyat ve makro-gündem dikkate alınmalıdır?

Tüm bu sorular videoda;

Kaynak GCM Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.