PKK sempatizanları bu kez İngiltere'yi karıştırdı

Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında yaşanan silahlı saldırıyı protesto için PKK paçavraları ile Londra'da sokağa çıkan terör yandaşları ile polis arasında arbede yaşandı.

23 Aralık'ta Fransa'nın başkenti Paris'te, 69 yaşında bir Fransız vatandaşı Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında etrafa silahla ateş açtı.

Saldırı sonucu en az 3 kişi öldü, biri ağır 3 kişi ise yaralandı.

Saldırının ardından Paris karıştı.

Fransa'nın beslediği PKK sempatizanları sokaklara döküldü. Olayı bahane edip protesto için sokağa çıkan PKK yandaşları şehri adeta yakıp yıktı. Polisle çatışan PKK'lılar arasından çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Londra'da PKK eylemi

Fransa'daki olaylar İngiltere'ye de sıçradı.

Paris'teki saldırıyı protesto eden terör örgütü PKK yanlıları, İngiltere'nin başkenti Londra'da da Fransa'nın Londra Büyükelçiliği önünde toplandı.

Terör örgütü sempatizanları daha sonra Türkiye'nin Londra Büyükelçiliğine doğru yürüyüşe geçti, göstericilerden biri elçiliğe doğru taş attı.

Bunun üzerine terör örgütü PKK destekçileriyle polis arasında küçük çaplı arbede yaşandı.

PKK sempatizanları bu kez İngiltere yi karıştırdı #1

Ensonhaber

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.