Amerika'daki saldırıların failleri belli oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Amerika Birleşik Devletleri son zamanların en kötü senaryolarını yaşıuor. Son 24 saat içinde Amerika'nın farklı noktalarında birbirinden bağımsız üç saldırı yaşandı. Saldırılarda toplamda 32 kişi hayatını kaybederken saldırganların eşgali belirlendi.

Amerika Birleşik Devletleri son zamanların en kötü senaryolarını yaşıuor. Son 24 saat içinde Amerika'nın farklı noktalarında birbirinden bağımsız üç saldırı yaşandı. Saldırılarda toplamda 32 kişi hayatını kaybederken 60 kişi de yaralındı

İLK SALDIRI ABD'NİN  TEXAS EYALETİNDE OLDU

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaleti silahlı saldırıyla sarsıldı. Alışveriş merkezine giren bir kişi etrafa ateş açtı. Saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. ABD Başkanı Donald Trump, Teksas’ta bir AVM'de yaşanan saldırıyla ilgili, “Haberler çok kötü, çok ölü var” dedi. FBI, silahlı saldırıyla ilgili iç terör soruşturması başlatıldığını açıkladı.

İKİNCİ SALDIRI OHİO EYALETİNİN DAYTON KENTİNDE

Ohio eyaletinin Dayton kentindeki saldırganın kimliği 24 yaşındaki Conner Betts olarak açıklandı. Saldırıda Betts'in kız kardeşinin öldüğü de gelen bilgiler arasında. Saldırının nedeni ise henüz netleşmiş değil. Ohio’daki saldırıyla birlikte ülke genelinde 2019’un başından bu yana 251 silahlı saldırının gerçekleştirildiği belirtiliyor.
9 kişi yaşamını yitirdi, 27 kişi de yaralandı.

ÜÇÜNCÜ SALDIRI CALİFORNİA'DA BİR YEMEK FESTİVALİNDE MEYDANA GELDİ

ABD'nin California eyaletindeki bir yemek festivalinde, silahlı bir saldırgan kalabalığa rastgele ateş açtı. 3 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Polis saldırganı öldürdü. İkinci bir şüphelinin de saldırıya karıştığının sanıldığı, bu kişinin kaçtığı ve arandığı açıklandı.

SALDIRGANLARIN EŞGALİ BELLİ OLDU

3 saldırının da failleri belli oldu. Saldırganların yaşam hayatlarının, ha

reketlerinin ve dış görünüşlerinin birbirine benziyor olması akıllarda soru işareti yarattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.