Yunus Emre Haftası etkinlikleri devam ediyor

Yunus Emre Kültür Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen, Hüseyin Şen’in yazdığı, müziklerini Derya İnanç’ın hazırladığı ve Süleyman Karaahmet’in oynadığı, ‘Yunus Emre’ye Özel Müzikli Tiyatro’ sahnelendi.

Koro şefliğini Nazan Naz’ın yaptığı, Eskişehir Mevlevihanesi Kültür Derneği gönüllülerinin ‘Yunus Emre İlahileri Dinletisi’ ile Eskişehirlilerin ve Eskişehir’e gelen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ziyaretçiler ve Eskişehirliler tarafından ilgiyle izlenen İlahi Dinletisi büyük beğeni topladı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Öte yandan oyunun sonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, oyuncuları ve oyunda emeği geçen herkesi tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.