Dünya Değişim Akademisi'nin 144. Merkezi Bodrum Antik'te açıldı

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

 Dünyanın her ülkesinde temsilcilikleri olan Dünya Değişim Akademisi’nin 144. merkezi Bodrum Antik’te açıldı! Dünya turizminin gözbebeği Bodrum’un ünlü antik tiyatrosu yakınında açılan yeni mekanda, dünyanın en güçlü değişim teknikleri uygulanmaya başlıyor.

Kendini değiştir, dünyan değişsin!” sloganıyla Değişim Uzmanları, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bodrum Antik’te de herkesi değişime davet ediyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için değişime kucak açın diyen Uzmanlar güzel bir mesaj da var:“...Bir değişim gerçekleşmesi ve hayatının olumlu yönde değişmesi için bu küçük gezegende küçük bir başlangıç yapman gerekir. Nedir o küçük başlangıç? Nefesin farkında olmak! Nefesinin farkında ol: Değişim başlayacaktır. O yüzden tüm çalışmalarımıza nefesle başlıyoruz…”  (Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından)

Bodrum Antik’te uygulanacak Değişim Sanatı çalışmalarında temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, artık Bodrum Antik’te de pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli ve motivasyon dolu Değişim Uzmanları ile hizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.