Çekirge Meydanı’na çekidüzen veriliyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa’da özellikle Uludağ yolu ile bağlantısı nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından da yoğun olarak kullanılan Çekirge Meydanı ortasındaki kavşağı çevreleyen parke taşlı alan asfalt kaplanarak, sürücüler için daha konforlu hale getirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, özellikle pandemi sürecinde yaklaşık 28 kilometrelik güzergahta 80 bin ton asfalt dökerek, Mudanya yolu, T1, T3 tramvay hatları, Setbaşı, Yeşil, Namazgah, İpekçilik ile Gökdere - Acemler arasını ulaşım için daha konforlu hale getiren Büyükşehir Belediyesi, trafikteki küçük dokunuşlara devam ediyor.

Çekirge Meydanı’nda orta refüjü çevreleyen parke taşlı alanın bölgede şikayetlere konu olması üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Uludağ yolu ile bağlantısı yüzünden trafiğin yoğun olduğu bölgede gece boyunca yoğun bir çalışma sergiledi. Kavşaktaki parke taşlar kaldırılırken, yerine sıcak asfalt kaplama yapıldı. Sabaha kadar tamamlanan çalışma ile Çekirge Meydanı, sürücüler için daha konforlu hale getirilmiş oldu.

Anahtar Kelimeler:
BursaBBBÇekirge Meydanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.