ANA MUHALEFET NE YAPIYOR

39 Adet milletvekilliğini karşılıksız veren CHP'de, seçim sonrası Genel Başkan KEMAL KILLIÇDAROĞLU’nun en yakınındakiler, geçmişe dayandığını itiraf ettikleri ve sonra kamuoyuna yansıyan ZOOM TOPLANTISI ortaya çıkınca, hep bir ağızdan "Değişim Şart" şarkısı söylemeye başladılar.

Bir partide rant çok olursa kavga olur. Kılıçdaroğlu genel başkan olduktan sonra, maalesef CHP siyasi rant dağıtan bir parti haline gelmiştir. Üstelik partinin kaynakları özde CHP'li olmayan ve devşirilen danışmanlar ordusuna dağıtılmaya da başlanılmıştır. Geçmişte AKP adına çalışan anket şirketi sahipleri danışman yapıldıkları gibi bu danışmanların şirketlerine milyonlarca lira paraları akıttılar. Bir anket şirketi sahibinin de, aldığı 37 Milyon TL sonrası yurt dışına yerleştiği yazıldı gazetelerde.

Gelelim asıl konumuza. O "Değişim" diyenler "başarısızlığın tek sorumlusu sensin" dediler Kılıçdaroğlu’na.. Hep bir ağızdan "istifa etmelisin" dediler. Hepsi birden adeta birer Brütüs oluverdiler Kılıçdaroğlu’nu sırtından bıçaklayarak..

CHP’nin bu hale geleceğini gerçekten donanımlı, gerçekten Atatürkçü ve gerçek CHP yanlısı olanlar söylediler. Seçim öncesi ben de yazdım bunları. Benim yazdıklarımı seçim sonrası yazdı Kılıçdaroğlu'nu göklere çıkaran yazarların çoğu. En başta duayen gazeteci ve Sözcü’deki diğer arkadaşları seçim sonrası yazdılar. Bunların aydınları bile "Brütüs" oluverdiler seçim sonrası. Sülalemin ve benim de partim olan CHP,  bunlar sayesinde yok edilmeye doğru gidiyor. İstanbul Belediye Başkanı hepsini örgütlemiş ve belediye başkanlığı bitene kadar ÖZGÜR ÖZEL’i "Emanetçi Genel Başkan" yapmanın peşindeler.

ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİYE özellikle ihanetler edildiğini görmeyen CHP yanlısı insanlarımıza soruyorum: Neden CHP yanlısı oldunuz? Bunu bir kez kendinize sorunuz.

1- Dedenizden beri ailenin oy verdiği tek parti olduğu için mi?

2- Atatürk’ün kurduğu ve 6 adet ilkesini beğendiğiniz için mi?

3- CHP sizin için futbol takımı gibi mi tutulmalıdır?

4- CHP genel başkanı MEHMET BEKAROĞLU veya SEZGİN TANRIKULU olursa destekler misiniz?

Desteklemem dediğinizi duydum. O hale bunlar ve bunlar gibi çok sayıda olan milletvekillerinin olduğu partinin işgal edildiğinin fakına varırsınız umarım.

CHP mevcut yönetimi veya değişim diyen diğer gruplar da kazansa, bu parti tekrar ATATÜRK’ÜN kurduğu CHP asla olmayacaktır. Bir defa bunun da farkına varınız.

Peki, çözüm nedir?

Bence çözüm; Gerçekten de 6 oku savunan-Atatürk ilkelerinin olduğu, tam bağımsızlığı savunan, üretim ekonomisi sisteminden yana, kaybedilen kamu şirketlerini yeniden devletleştirecek halkçı-devletçi bir siyasi partide birleşmektir.

İKTİDAR YANDAŞLARI

İktidar yandaşı gazeteciler köşelerinde seçim öncesi yazdıklarının taban tabana zıt yazılarını yazıyorlar. ABD ve NATO karşıtı yazılar yazan, iktidarın faize karşı olduğunu ve ekonomide seçim sonrası ciddi reformlar yapacaklarını anlattılar. Nedense hepsi ekonomist ve vatanseverlik tasladılar.

Zamlar ile ilgili olarak gazete köşelerinde veya televizyonlarda "çalışana ve emeklilere çok iyi oranda zamlar gelecek" dediler.

Emeklilere zam yapılırken, "Üretim yapmıyorsunuz, oturduğunuz yerden para alıyorsunuz. Çoğunuzda yaşlılık hastalığı da var. Bütçe üzerinde üretmeden yük olmak yok" dediler. % 25 zam yaptık yalanı açıklamasının ardından yandaş gazeteciler iktidarı destekleyen yazılar yazdılar, televizyonlarda konuşanlar da destek verdiler. Gerçekler ortaya çıkınca televizyonda emeklilere acilen tekrar zam yapılması gerekir diye açıklamalar yapan yandaşlar da oldu.

Serbest piyasa yöneticileri hakkında da göklere çıkarıcı yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

ANA MUHALAFET YANDAŞLARI

Ana muhalefet destekleyicisi gazete ve televizyonlar (BİRGÜN- SÖZCÜ- CUMHURİYET- ÖZGÜR GÜNDEM- OKSİJEN- YENİÇAĞ- HALK TV- KRT- SÖZCÜ TV- FLASH TV- TELE1) 6'lı masaya sahipsiz bırakmadılar. Hepsinin ortak özelliği 6'lı masayı kayıtsız şartsız göklere çıkarmak oldu. CHP ve İYİ PARTİ, yanlarına yaklaşan yanaşma diğer 4 partiyle, sülün Osman’ı bile kıskandıracak bir seçim ittifakı yaptılar. CHP’yi yani MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün kurduğu partiyi dolandırdılar ve hangi akla hizmet ettilerse 39 kişiyi Milletvekili yaptılar.

Bunu gazete ve televizyonlarda yazanlar ve konuşanlar KILIDAROĞLU’nu göklere çıkardılar. "Bu defa açık farkla iktidarı kazanacak" dediler. Bu yazıları yazan gazetecilerin bazıları;

DENİZ ZEYREK, AYTEKİN ERKİN, İSMAİL SAYMAZ, MURAT AĞIRBAŞ, SAYGI ÖZTÜRK, UĞUR DÜNDAR, MERDAN YANARDAĞ, İSMAİL KÜÇÜKKAYA, FATİH PORTAKAL, ORHAN UĞUROĞLU ve diğerlerinin tamamı.

Ve farklı konuştu diye YILMAZ ÖZDİL’in işine son verdiler.

Seçim öncesi başta Saygı Öztürk olmak üzere bazı yazarlara yanlış işler yaptıklarını anlatan mailler gönderdim. "İktidar adına yazan yazarlar iktidar için ne yapıyorsa siz de muhalefet için aynı algı yönetimlerini yapıyorsunuz. Hiç farkınız yok" dedim. Sadece Soner Yalçın ve Saygı Öztürk cevap verdiler. Saygı Öztürk öyle değil dese de yazdıklarınız ortada cevabı verince bir daha ses vermedi. Soner Yalçın da "haklısın" yanıtı verdi.

Seçimler oldu, bitti ve seçim öncesi yazdıklarımın nerede ise aynısını köşelerinde yazdılar. Deniz Zeyrek bir video çekmiş ve yaymış.. "CHP ile uzaktan yakından alakası olmayan kişileri milletvekili yaptınız." diye söylüyor ve "Hangi hakla yaparsanız".. sorusunu soruyor Kılıçdaroğlu’na. Barış Yarkadaş ve diğerleri de farksız. Hele Fatih Portakal çok daha ağır sözler söylüyor.

Muhalif yazarların hiç birisinden kimsenin öğrenecek bir şeyi kesinlikle yok. Eskiden UĞIUR MUMCU- AHMET TANER KIŞLALI- OKTAY AKBAL- İLHAN SELÇUK var idi CUMHURİYET gazetesinde. Onların köşelerinde yazdıklarından, kitaplarından ve panellerde yaptıkları konuşmalarından çok şeyler öğrendik. Yukarıdaki saydığım yazar geçinenlerin hiç birisi onların yazdıklarının 1 paragrafını dahi yazabilmiş değiller.

Bu yazarların MUSTAFA KEMAL'i özümsemiş ve onun ilkelerini anlatan bir köşe yazısını okuyan var mı hiç? Olamaz çünkü bu türler nemalandıkları yerlere hizmet eden ve aman kötü olmayayım diye yazan ve konuşan kişiler.

Örneğin Halk Tv - CHP anlaşması ortaya çıktı, hatta CHP ve KILIÇDAROĞLU lehine konuşan kişilerin partiden nemalandıkları çıktı ortaya.. Şapkaları düştü ve kel göründü. Şimdi hepsi hep bir ağızdan KILIÇDAROĞLU İSTİFA sloganları atıyorlar. Muhalefetin hali içler acısı, yandaş yazarları ile hep birlikte yok olmaya doğru gidiyorlar. 6 Ok yoksa CHP de olamaz. Değişim sözleri süslü söz gibi olsa da asıl devamında CHP'yi tamamen dönüştürüp mezarlığa koyma çalışmasına devam ediyorlar. Hem de CHP'ye sızmış kişiler ile..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.