Günümüzde insanlar hayatının anlamını kaybetmiş ve oradan oraya koşturuyor, tatmin olamıyor, çoğunluk da depresyonda!

Çıkar gruplarının istediği gibi insanlık; robotik, tüketime yönelik, kendini olmadığı şey gösterme çabasında, kolay maniple edilebilen bireylerden oluşan bir toplum haline gelmiş!

Depresif insanlar çoğunlukta, artık depresyon ilaçları reçetesiz satılıyor. Depresyon ilacı kullanmayanı bulmak zor gerçekten de! Çünkü insanlar hayatının anlamını kaybetmiş. Ne için yaşadığının farkında değil. Bir değişim istiyor ama nasıl yapacağını bilmiyor.

Şiddet eğilimli, depresif insan kendisi yok olmak ister ama yok olurken de başkalarını da sürüklemek ister, tek başına ölmek pek de çekici gelmez ona. Bu yüzden böyle insanların sayısı arttıkça 3. Dünya savaşı kaçınılmaz oluyor. Çözüm bu insanlara gerçek değişimin nasıl olacağını anlatmak!

Gezegenimizde 3. Dünya savaşının çıkmaması için insanlara gerçek değişim konusunda yol göstermek gerekiyor.

İnsanlığın gerçek bir değişime ihtiyacı var, insanlık kendi bindiği dalı kesiyor, intihara sürükleniyor ve böyle devam ederse yeryüzündeki bütün yaşam yok olmaya başlayacak.

Gerçek değişim dünyadaki tüm savaşları durdurabilir. Eğer insanlar öldürülmek istemiyorsa, öldürmekten vazgeçmelidir.

Yalnızca insanlar gerçek değişim konusunda bilgi edinir ve bu konuda çaba gösterirse 3. Dünya savaşı durdurulabilir. Değişim, dünyadaki bütün savaşların durdurulmasının tek olanağıdır.

İnsanlar gitgide yapmaktan çok yıkma konusunda uzmanlaştı. Artık insan çok büyük bir yıkım gücüne sahip ve bu gezegendeki yaşam çok kısa sürede yok edilebilir.

Ama bunu yapanlar da yok olur çünkü yaşanacak bir yeryüzü kalmaz artık. Fakat cahil ve şiddet eğilimli insanlar çoğunlukta ve bunu anlamıyorlar.

Hâlbuki çoğunluk değişirse, barış, huzur dolu, şiddetsiz bir toplum oluşur.

Bireyler toplumu meydana getirir, eğer bireyler bilinçli, özgeci, sevgi dolu, mutlu, depresyondan özgürleşmiş olursa insanlığın geleceği de umutsuz olmaz.

İki çeşit intihar var:

İlki birey bedenini öldürerek aktif intihar eder, ikincisi bedenini öldürmeden yaşayan ölü haline gelerek intihar eder.

Günümüzde en yaygın ikincisidir. Yaşanılan düş kırıklıkları insanları intiharın eşiğine getiriyor. Motivasyon düşüyor, yaşama isteği kalmıyor.

Motivasyon kazanmak ve depresyondan özgürleşmek için Dünya Değişim Akademisi çok etkili yöntemler sunuyor. Bunu bir katılımcı olarak kendi deneyimimden kesin olarak biliyorum, aynı zamanda da diğer katılımcıların paylaştıkları deneyimlerden!

Çok etkili ve etkisi kalıcı olan bu yöntemler insanlığı 3. Dünya savaşından kurtarabilir. Daha çok insan bu yöntemleri uygulayarak daha pozitif, mutlu, huzurlu, diğerkâm, motive olmuş hale gelirse insanlık için de hala bir umut var olacak!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seval Kara 4 yıl önce

Çok güzel bir yazı elinize sağlık