VAKIFBANK EMEKLİLERİ DERNEĞİ’nin Şube Kongreleri devam ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vakıfbank Emeklileri Derneği Genel Merkezi’nin önümüzdeki Şubat ayında öngörülen olağan genel kurul toplantısı kapsamında, dernek şube kongrelerine hız verildi.

Ankara Şubesi'nden sonra Bursa Şubesi de olağan kongresini bugün gerçekleştirerek, hem yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini, hem de üst kurul delegelerini seçmiş oldu.

Dernek Genel Başkanı Ferda BARIŞ’ın maiyetinde yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlatıldı.

Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okuyan Şube Başkanı Dilek TEKİN duygulu bir konuşma yaparak, 12 yıldır büyük fedakarlıklarla yürüttükleri şube yönetimi görev devrelerinde daima objektif, uzlaşmacı, hak ve haklıdan yana olduklarından ve derneğin sorunlarından bahsederek, artık bir görev değişikliğinin derneğe daha çok yararlar sağlayacağını ve tüm üyelerine, banka emeklilerine hakkını helal ettiğini belirtti.

Yönetim ve Denetim Kurulları Raporlarının okunması, oylanması ve ibra edilmelerinden sonra seçimlere geçildi.

Yapılan seçimlerde Bursa Şubesi Yönetim Kurulu’na Mehmet Ali Yavuz, Buket Güvenç, Esin Koloğlu, Ahmet Selçuk ve Emel Şakar tek liste halinde ve oy birliğiyle seçildiler.

Dernek Genel Başkanı Ferda Barış da yaptığı konuşmada, Dernek Genel Merkezi olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri, olumlu sonuç aldıkları işleri, çözümü gereken sorunları anlatarak; örgütlü olmanın yararlarını, birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğinin önemini vurguladı.

Teşekkür plaketleri ve çiçek sunumlarıyla adeta bir aile birliği havasında gerçekleşen bu kongrede ana tema yine, “Vakıfbank Emeklilerinin Banka Yönetiminden olan alacaklarının ödenmeyişi” konusu idi.

BURSA ARENA E'Gazete, Vakıfbank Emeklileri Derneği Bursa Şubesi’nin yeni seçilen yöneticilerini kutluyor ve başarılar diliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.