Türk Metal Sendikası Genel Başkanı PEVRUL KAVLAK'ın Renault İşçisiyle Büyük Buluşması
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa'daki muhtelif işyerlerinde 5 Mayıs 2015 tarihinde başlayan işçi eylemlerinin ardından, istifa eden işçilerin tekrar Türk Metal'e dönüşleri başladı.
Yaklaşık 5000'i aşkın çalışanın bulunduğu Oyak Renault fabrikasında üye sayısının 3500'ü bulması ve üyeliklerin devam etmesi sebebiyle bugün saat 09:30' da fabrikaya gelen Türk metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak;  çalışanları tezgah başında ziyaret etti. 
Kavlak bu ziyaretinde iş yeri temsilcileri ve delegeleri için yapılacak seçim takviminin startını da verdi.

24 saat fabrika içerisinde kalarak bütün sorulara cevap vereceğini,  2017 sözleşme taslağının üyeler ile birlikte nasıl hazırlanacağını anlattı.

Renault işçileri de Genel Başkanlarını coşkuyla karşıladılar.
Bu ziyaret tüm işçileri memnun etmişti.

Genel Başkan Pevrul KAVLAK, "şimdi hem kendi şubelerini oluşturmak, hem de 2017 toplu iş sözleşme taslağını hazırlamak için söz ve kararın Renault emekçilerinde olduğu"nu  söyledi.

Kendisinin de bir işçi olarak tezgah başlarında, atölyelerde çalışarak sendikal hayate atıldığı bilinen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ı,  işçilerini böylesine kucakladığı, onlarla  gece / gündüz birlikte olduğu için kutluyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.